Fa'ailoaina ole poto ole masini fa'apipi'i fa'apipi'i vevela

1.Hot liusuavai masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi: Faʻaaoga se mea faʻapipiʻi vai faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina i luga o le substrate, e masani ona aofia ai le vaega lamination, o se masini e mafai ona laminating se isi substrate ma le substrate glued. (O se ituaiga polymer e le manaʻomia. solvent, e le o iai le vai, ma e 100% mautu ma fusi.
2.Process faʻamanuiaga: leai se mea faʻagogo e manaʻomia, maualalo le faʻaaogaina o le malosi: leai se solvent (vevela faʻafefete faʻapipiʻi e 100% faʻamautu mea), leai se faʻaleagaina, ma o le a le faʻaalia le tagata faʻapipiʻi i se aofaiga tele o formaldehyde ona o le faʻamamaina o le kelu o totoe. .Pe a faʻatusatusa i faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻavae ma vai-soluble, o loʻo i ai ni faʻamanuiaga mataʻutia, faʻaleleia lelei le le lelei o faʻagasologa masani, ma o se meafaigaluega gaosiga lelei mo le faʻaleleia o le faʻapipiʻiina ma le tuʻufaʻatasiga alamanuia.
3. O le faʻamaloloina o mea faʻapipiʻi faʻavae ma vai e manaʻomia ai se ogaumu (poʻo le ogaumu o loʻo i ai nei atonu e manaʻomia le toe faʻafouina), ma faʻaogaina le tele o avanoa, aʻo faʻateleina le faʻaaogaina o le malosi o le fale gaosimea;o le a maua mai ai le tele o le suavai leaga ma le palapala;O le gaosiga ma le faʻaogaina o manaʻoga e sili atu ona faʻamalosi;o le le lelei o le kelu solvent e iloagofie, o lona uiga, e matua faauo i le siosiomaga (o le tele o solvents e afaina).O mea fa'apipi'i fa'avae soli e iai le fa'aleagaina o le si'osi'omaga.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le siosiomaga o tagata ma le faʻavaeina ma le faʻaleleia o tulafono faʻatatau, o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻaititia i se fua faatatau i tausaga taʻitasi.O le kelu faʻavae vai e iai faʻaletonu e pei o le le lelei o le vai, le lelei o mea eletise, taimi umi faʻagogo, ma le faʻaaogaina o le malosi.O lona fa'aogaina o lo'o fa'aitiitia fo'i i se fua fa'atatau i tausaga ta'itasi.O mea faʻapipiʻi vevela o loʻo i ai le lelei o le faʻatinoina o le faʻatinoga, maualuga le faʻaaogaina o meafaitino, saoasaoa o le gaosiga o le gaosiga, maualuga o fua, tulagavae o meafaigaluega laiti ma tupe faʻaalu laiti, ma isi mea, ma e iai se uiga e faasolosolo malie ona suia faʻapipiʻi faʻavae.
4.Features o vevela liusu pipii:
O le vaega autu o le faʻapipiʻi vevela vevela, e taʻua o le resin faavae e faʻapipiʻiina i le ethylene ma le vinyl acetate i lalo o le maualuga o le mamafa, ona faʻafefiloi ai lea ma le tackifier, viscosity regulator, antioxidant, ma isi mea e fai ai le vevela vevela.
1) E masani lava o se malo i le vevela potu.Pe a vevela i se tulaga patino, e liusuavai i se vai.A mālūlū loa i lalo ole mea liusuavai, e vave lava ona avea ma malo.
2) O loʻo i ai le vave faʻamalolo, maualalo le faʻaleagaina, malosi faʻapipiʻi, ma o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ei ai se tikeri patino o le fetuutuunai, faigata ma le faigata.
3) O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻaaogaina i le faʻapipiʻi pe a maeʻa le malulu ma le faʻamalosi, ma e mafai foi ona faʻamafanafana ma faʻafefe.
4) E avea ma tino pipii ona pipii atu lea i le pipii, faatasi ai ma se tikeri o le toe faʻapipiʻi.
5) Pe a faʻaaogaina, naʻo le vevela ma faʻafefete le faʻafefete faʻafefete vevela i totonu o le tulaga vai manaʻomia ma faʻaoga i le mea e faʻapipiʻi.
6) A maeʻa ona oomi ma faʻapipiʻi, e mafai ona faʻamaeʻaina le fusifusia ma le faʻamalolo i totonu o ni nai sekone, ma o le tikeri o le faʻamaʻaʻaina ma le malulu ma le faʻamago e mafai ona ausia i totonu o ni nai minute.
7) Ona o le oloa lava ia e mausali, e faigofie mo le afifiina, felauaiga ma le teuina.
8) E leai se soli, leai se filogia, ituaiga e le oona.
9) Ma o le lelei o le faʻagasologa o le gaosiga faigofie, maualuga faʻaopoopoga tau, maualuga viscosity ma malosi, ma le saoasaoa saoasaoa e matua lauiloa.
10) O loʻo i ai le faʻaogaina o le faʻapipiʻi vevela vevela, maualuga le faʻaogaina o meafaitino, saoasaoa o le gaosiga o le gaosiga ma le maualuga o fua.
11) Le lelei o meafaigaluega laiti eria ma tupe teu faafaigaluega.

2
3

Taimi meli: Oke-19-2022

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.