//

NDC New Factory o loʻo i lalo o le tulaga teuteu

I le maeʻa ai o se vaitaimi fau o 2.5 tausaga, NDC falegaosimea fou ua ulufale i le tulaga mulimuli o teuteuga ma ua faamoemoe e faʻaaogaina i le faaiuga o le tausaga. Faatasi ai ma se vaega o le 40,000 sikuea mita, o le falegaosimea fou e fa taimi sili atu nai lo le mea o loʻo i ai nei, e faʻailogaina ai se mataʻina taua i le atinaʻeina o le NDC.

Ua taunuu mai masini fou MAZAK i le falegaosimea fou. Ina ia faʻaleleia le atamai gaosiga gafatia o tekinolosi lelei, o le a faʻalauiloaina e le NDC meafaigaluega gaosiga faʻapitoa e pei o nofoaga maualuga e lima-axis gantry machining, masini tipi leisa, ma laina faʻafefe faʻalava faʻafefete. O loʻo faʻaalia ai se faʻaleleia atili i mea faʻatekonolosi faʻafouina ma gafatia gaosiga, faʻatagaina le tuʻuina atu o meafaigaluega faʻapipiʻi maualuga, maualuga.

5
信图片_20240722164140

O le faʻalauteleina o le falegaosimea e le gata ina faʻateleina ai le gaosiga o le gaosiga ma faʻaleleia atili ai le gaosiga o le gaosiga ma le lelei o oloa, ae faʻalauteleina ai foi le tele o oloa o meafaigaluega faʻapipiʻi NDC, e aofia ai le UV Silicone ma le kelu masini faʻapipiʻi, masini faʻapipiʻi vai, masini faʻapipiʻi Silicone, Slitting maualuga. masini, ma isi mea. O le fa'amoemoe o le tu'uina atu lea o tagata fa'atau i ni fofo e tasi e fa'afetaui ai a latou mana'oga fa'atuputeleina.

Faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o meafaigaluega fou ma le faʻalauteleina o le gaosiga o fale, o loʻo faʻapipiʻiina lelei e le kamupani le faʻaogaina o le tele o manaʻoga o tagata faʻatau, ofoina atu le maualuga, maualuga faʻamaonia fofo faʻapipiʻi i luga o faʻaoga eseese. O lenei fa'alautelega fa'ata'atia e fa'amamafaina ai le tu'ufa'atasia o le kamupani i mea fou ma le fa'amalieina o tagata fa'atau, fa'atulagaina mo le fa'atupulaia ma le manuia i le maketi fa'atauva.

8
7

O le faʻalauteleina o le falegaosimea o loʻo faʻatusalia ai se laasaga taua i luma mo le kamupani, faʻaalia lana tautinoga e faʻafetaui manaoga faʻaleleia o ana tagata faʻatau. E ala i le faʻavasegaina o ana oloa ofoina, ua sauni le kamupani e faʻamalosia lona tulaga o se faʻasalalauga faʻapitoa i le gaosiga o meafaigaluega faʻapipiʻi.

A'o amataina e le fale gaosi oloa lenei mataupu fou, o loʻo faʻamoemoeina o le faʻaleleia o atinaʻe ma le faʻaleleia o gafatia gaosiga o le a saunia ai le auala mo se vaitau fou o le tuputupu aʻe ma le manuia mo le kamupani. O lenei atina'e o lo'o fa'amamafaina ai le le maluelue o le kamupani i le tulaga lelei ma fa'atulaga le tulaga mo se lumana'i manuia.


Taimi meli: Aukuso-06-2024

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.